Magazin incaltaminte si accesorii
0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

De la tălpile de cauciuc la cultul sneakers-urilor: Explorăm evoluția și brandul care a revoluționat moda picioarelor

Publicat la 8 iunie 2023

Într-o lume în care stilul și confortul se întâlnesc, sneakers-urile au captat atenția noastră și au devenit mai mult decât simple încălțări sportive. În acest articol, vom explora povestea impresionantă a sneakers-urilor și vom călători în timp pentru a înțelege evoluția lor.

Vom descoperi, de asemenea, brandul care a reușit să revoluționeze moda picioarelor și să influențeze culturile de pe întregul glob. Pe parcursul călătoriei noastre, vom explora și unele dintre cele mai notabile branduri de sneakers comercializate de noi, precum Skechers, Sneaker by Rieker, Pass Collection și Otter.

Pășim în trecut - Originea sneakers-urilor

Deși pare greu de crezut, sneakers-urile au rădăcini adânci ce se întind în timp. În anii 1800, producătorii de pantofi au început să exploreze ideea de a oferi mai multă aderență și confort prin utilizarea tălpilor de cauciuc.

Descoperirea procesului de vulcanizare de către Charles Goodyear a deschis drumul pentru tălpile de cauciuc durabile și flexibile, care au devenit fundamentul sneakers-urilor moderne.

Charles Goodyear

Converse - O legendă în industrie

Printre brandurile care au lăsat o amprentă puternică în istoria sneakers-urilor se numără și Converse. Fondată în 1908, compania a devenit faimoasă datorită modelului emblematic "Chuck Taylor All Star".

Acesta a fost numit după legendarul baschetbalist Chuck Taylor, care a adus sneakers-urile Converse în lumina reflectoarelor. De la terenurile de sport la străzile pline de energie, Chuck Taylor All Star a devenit rapid un simbol al culturii tinerilor și a mișcării punk. Alături de brandurile noastre precum Skechers și Sneaker by Rieker, Converse continuă să ofere opțiuni de sneakers iconice și inovatoare.

Adidas - Inovație și influență

Pe măsură ce evoluția sneakers-urilor a continuat, brandul Adidas a intrat în scenă și a schimbat regulile jocului. Cu primul lor model iconic "Superstar" și colaborările celebre, Adidas a devenit un trendsetter în cultura streetwear.

Aici am gasit un material interesant despre istoria acestui model Adidas

De-a lungul anilor, acest brand a reușit să-și mențină poziția de lider prin inovație constantă și prin adaptarea la cerințele în continuă schimbare ale pieței.

Brandurile noastre precum Pass Collection, Otter, Franco Gerardo sau Skechers completează gama noastră de sneakers cu opțiuni diverse și de înaltă calitate.

Sneakers-urile au parcurs un drum incredibil de la începuturile lor simple. Aceste încălțări sportive s-au transformat într-o adevărată formă de expresie și de stil de viață. Branduri precum Converse, Adidas, Skechers, Rieker, Pass Collection și Otter au contribuit la evoluția sneakers-urilor și au ajutat la definirea culturilor și tendințelor actuale. În oferta noastră, veți găsi o gamă variată de sneakers, inclusiv cele de la aceste branduri notabile, pentru a vă completa stilul personal și a vă bucura de confortul și designul de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DATE COMERCIALE

GEPAS SHOES S.R.L.
J28/367/2019
RO40748389
STR. POPA SAPCA. NR. 56
BALS, Olt
Plata online
Copyright © 2024 Gepas SHoes SRL | Toate drepturile rezervate.
heartenvelopeusercartphone-handsetcrossmenulistarrow-down
0
    0
    Coșul dvs.
    Coșul tău este golContinuă cumparaturile