Magazin incaltaminte si accesorii
0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Politica de Retur

Cum pot să returnez produsele comandate?

La GEPAS SHOES SRL, vă oferim întotdeauna dreptul de a returna comanda în termen de 14 zile, fără a fi nevoie să invocați vreun motiv. Perioada de retur a comenzii dumneavoastră începe din ziua livrării ultimului produs al comenzii.

Aveți două opțiuni pentru a returna produsele:

1. RETURNAREA PRODUSELOR LA MAGAZINUL GEPAS SHOES SRL PRIN CURIER: Puteți solicita returnarea produselor prin curier. Asigurați-vă că respectați următoarele condiții:
- Returnați produsul în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării.
- Produsul nu prezintă urme de uzură sau defecte provocate de client și trebuie să ajungă la noi în ambalajul original (cutie cu cod).

2. RETURNAREA PRODUSELOR ÎN MAGAZIN: Aveți posibilitatea să returnați produsele direct în magazinul nostru. Asigurați-vă că respectați aceleași condiții menționate mai sus.

Suntem aici pentru a vă ajuta!

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară în procesul de returnare, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră amabilă vă stă la dispoziție pentru a vă oferi informațiile necesare și a vă ghida în procesul de returnare a produselor.

Cum pot să schimb produsele comandate?

Pentru a solicita schimbarea unui produs comandat, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0740097528. Vă vom solicita numărul facturii și data achiziției. După aceasta, vom trimite un curier cu noul produs la adresa dvs. Trebuie să predați produsul pe care doriți să-l returnați în aceeași stare în care l-ați achiziționat, fără urme de uzură. Cheltuielile de transport pentru schimbul unui singur produs vor fi achitate integral de GEPAS SHOES SRL.

În cazul în care ați efectuat deja un schimb și doriți să returnați produsul pentru a primi banii înapoi, veți fi responsabil de cheltuielile de transport.

Cât timp durează, în general, până când primesc banii înapoi pentru un retur?

În cazul retururilor soluționate prin curier la magazinul GEPAS SHOES SRL, de îndată ce primim și verificăm returul, suma facturată vă va fi restituită în aceeași zi sau în decurs de 5 zile calendaristice. Vom returna banii în contul IBAN atașat cererii de retur sau în contul din care ați efectuat achiziția.

Trebuie să plătesc pentru retur?

Nu, costurile de transport pentru returnarea produselor sunt suportate integral de GEPAS SHOES SRL la primul retur doar cu firma de curierat GLS. 


Dreptul la retragere și returnarea produselor

Conform legislației, cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contract, fără a fi nevoie să precizeze motivele, în decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data în care cumpărătorul sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de acesta, a intrat în posesia fizică a produselor.

Cererea de retragere va produce efecte doar dacă produsele vor fi returnate vânzătorului înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice de la primirea produselor de către cumpărător, în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme de folosire și fără a fi deteriorate ca urmare a culpei clientului.

În cazul retragerii din contract, vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului pentru care cumpărătorul s-a retras din contract, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de alegerea de către cumpărător a altei modalități de livrare decât cea mai ieftină tip de livrare standard oferită de vânzător. Rambursarea se va efectua folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care cumpărătorul a exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. Nu se percep comisioane pentru astfel de rambursări. Costul direct al returnării produselor revine vânzătorului. Cumpărătorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor rezultată din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.
Formular de retur
Adresa de returnare:
Adresa magazin
GEPAS-MAG
Str. Nicolae Titulescu, nr. 2
Oras Bals, judet Olt
Tel. 0740 097 528

DATE COMERCIALE

GEPAS SHOES S.R.L.
J28/367/2019
RO40748389
STR. POPA SAPCA. NR. 56
BALS, Olt
Plata online
Copyright © 2024 Gepas SHoes SRL | Toate drepturile rezervate.
heartenvelopeusercartphone-handsetcrossmenulistarrow-down
0
    0
    Coșul dvs.
    Coșul tău este golContinuă cumparaturile