Magazin incaltaminte si accesorii
0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Încălțăminte în rate. O nouă metodă de plată pe Gepas, magazin online de încălțăminte

Publicat la 13 august 2021

Încălțăminte în rate. O nouă metodă de plată pusă la dispoziție de Gepas, magazin online de încălțăminte pentru clienții fideli. „De astăzi, modalitățile de plată pe care le poți utiliza pentru a achiziționa produse de pe site-ul gepas-mag.ro sunt: plata cu cardul, plata la livrare și plata prin transfer bancar. O noutate, așadar, pentru clienții noștri, pentru că ne dorim ca experiența lor să fie una de exepție.”, explică reprezentanții magazinului online de încălțăminte.

Modalități de plată

Plata cu cardul se face prin intermediul procesatorului de plăți MobilPay și ulterior confirmării de plată, comanda va fi procesată automat fără a mai fi nevoie de o altă confirmare. „Pentru a finaliza procesul de plată, după ce faci click pe „Trimite comanda”, vei fi redirecționat către furnizorul nostru de servicii de plată MobilPay. Nu uita că s-ar putea să ți se solicite confirmarea tranzacției prin 3D-Secure, în conformitate cu procedura băncii tale. Sistemul 3D Secure asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.”, continuă specialiștii.

Pentru clienții care preferă să achiziționeze încălțăminte în rate, Gepas pune la dispoziție plata în maximum 6 rate dacă folosesc carduri de credit CardAvantaj, BRDFinance, StarBT, Alpha Card. „Pentru această opțiune, este necesar să selectati PLATA cu CARDUL, iar după completarea câmpului Nr. Card, dacă folosiți un card de credit, va apărea opțiunea de rate de unde selectați numărul de rate dorit.”, explică Gepas.

„Plata la curier sau plata ramburs se face direct la curier în momentul primirii coletului. Pe de altă parte, plata prin transfer bancar se face prin achitarea în avans a comenzii în contul nostru bancar. Pentru o identificare corectă, te rugam să introduci numărul comenzii și numele pe care s-a făcut comanda în titlul transferului. Dacă ai optat pentru această modalitate de plată comanda va fi procesată după ce am identificat plata în contul nostru.”, conchid reprezentanții magazinului online de încălțăminte.

Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:
GEPAS SHOES S.R.L.
CUI RO 40748389
Nr. Reg.Com. J28/367/2019
Sediul social: Bals
Banca, BRD Cont IBAN: RO72BRDE290SV74648822900

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DATE COMERCIALE

GEPAS SHOES S.R.L.
J28/367/2019
RO40748389
STR. POPA SAPCA. NR. 56
BALS, Olt
Plata online
Copyright © 2024 Gepas SHoes SRL | Toate drepturile rezervate.
heartenvelopeusercartphone-handsetcrossmenulistarrow-down
0
    0
    Coșul dvs.
    Coșul tău este golContinuă cumparaturile